sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Pennut 10 viikkoa

Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet viikkojen kuluessa upeasti. Ne leikkivät hurjasti toistensa kanssa, vetävät rallia laukkakilpailujen muodossa, kiitävät ylös ja alas raapimispuuta, nassuttavat ruokaa erinomaisella ruokahalulla, leikkivät myös Kempun ja emänsä Armin kanssa, nukkuvat porukassa... Viihtyvät siinä sivussa myös meidän ihmisten kanssa, välillä ihan vain lähellä nukkuen tai sitten leikkien. Painit toistensa kanssa näyttävät välillä hurjilta (ja kuulostavat siltä myös) mutta semmoista pentujen keskinäistä kisailuahan tuo on. Kaikesta näkee että pennut ovat nyt siinä iässä että ovat toisilleen hyvin tärkeitä. Kemppu on upea kaveri pennuille, seurailee niiden touhuiluja ja välillä leikkii niiden kanssa. Kokoero pentuihin on huikea mutta tästä ei ole hankaluuksia tullut. Kemppu osaa hienosti varoa vaikka meno on vauhdikasta ja välillä se vetäytyy korkeammalle pentujen ulottumattomiin, kun haluaa olla rauhassa. Pennut ovat hyvin itseluottavaisia, siinä ne käyvät välillä (muka) hurjan näköisenä monta kertaa isompien aikuisten kimppuun, tosi pelottavaa ;) Kemppu lähtee yleensä paikalta ja Armi-emo ottaa jämäkämmän otteen kevyen kurinpalautuksen muodossa. Pentujen ja aikuisten välisen vuorovaikutuksen ja elekielten seuraaminen on kiehtovaa, sitä voi seurata vaikka kuinka!

Pentujen synttärikuvat lähdettiin ottamaan luontoon. Aurinkoa ei valitettavasti taivaalla näkynyt, joten valotukseltaan ei kuvista saanut kovin kaksisia. Muuten niistä tuli kuitenkin kivoja.




Hallametsän Amorphis "Iivari"
-varattu-




Hallametsän Apocalyptica
-vapaa-




Hallametsän Adele
-jää kotiin-




Hallametsän Amaranthe
-vapaa-

Kokoeroa löytyy ihan kivasti ;)

Sisätiloissa pennuista tulee enimmäkseen otettua kuvia vasta siinä vaiheessa, kun ne ovat rauhoittuneet makailemaan. Raapimispuu on tosiaan niiden suuri suosikki. Välillä yhdellä tasolla nukkuvat kaikki ja toisinaan jokainen pötköttää omallaan. Toisinaan puussa kököttävät ainoastaan pennut, välillä sinne saapuvat myös aikuiset. Sopu sijansa antaa ja kaikille on paikkansa. Myös Armille, joka meni Kempun luo hoidattamaan itseään. Eihän ne molemmat mahtuneet samaan tasoon mutta hetken aikaa Armi makoili varsin tyytyväisen oloisena Kempun päällä ;)

Amaranthe muistuttaa aivan hurjasti emäänsä Armia, eikä pelkästään tämän ilmeen kanssa ;)

Apocalyptica on semmoinen pikkuhurmuri ettei toista!

Amaranthe läppäsee siskoaan Adelea, joka juuri ehti tökkäämään siskoaan päälakeen



Adelea unettaa...

Adele nukkuu, Apocalyptica on vähän virkumpana

Hieman uninen Amaranthe


Pentujen suosikkipaikka



1 kommentti:

  1. Näitä näyttäisi kyllä mielellään muillekin ja nimesinkin sinut Liebster Awardin saajaksi! :)
    http://uuteenminaan.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

    VastaaPoista